מעצבת פנים
טל': 050-6999255
שם:
טלפון:
הודעה:
 

עיצוב דופלקס בנס – ציונה

הפרוייקט הזה מוכיח שגם בדירת קבלן סטנדרטית ניתן להגשים חלום עבור בעלי הבית, עם קצת מעוף ובתקציבים צנועים יחסית. בעלי הבית, זוג באמצע שנות השלושים עם שתי בנות בגיל הגן, רכשו מקבלן דופלקס של 160 מ"ר עם גינה. הדירה נרכשה בסטנדרט הקבלן ותכנון השיפוץ כולו נערך על ידי.

חזון בעלי הבית היה עיצוב שמצד אחד ישדר תחושה חמימה ואינטימית של בית ומצד שני ישמור על קווים מודרניים ונקיים בשפה עיצובית אחת. הבית מחולק באופן ברור לחלל ציבורי בקומה התחתונה ולחלל המגורים הפרטי בקומה השניה. בקומה התחתונה, בסמוך לכניסה לבית, היה בתכנון המקורי חדר סגור. החדר נהרס ובמקומו נבנה מטבח מרווח ומואר. המטבח מהתכנון המקורי הפך לפינת ישיבה אינטימית למשפחה. באמצעות זוגות של עמודי גבס דקורטיביים יצרנו הגדרת פינות בחלל וכך חלל המבואה , פינת האוכל ופינת המשפחה מוגדרים אך עדיין מחוברים לחלל. הסלון קיבל אלמנט אחד חזק של קיר לבנים עם שידה ענקית מרחפת שמגדירים היטב את אזור האירוח. המטבח כולו תוכנן מחדש ושינה מיקום ונוסף לו חצי – אי שמפריד אותו מהחלל הכללי. ה "הפתעה" נמצאת בחדר השינה של ההורים. במקור היה שם תכנון סטנדרטי ומקובל של חדר ארונות ולצידו מקלחת סטנדרטית. ביטלתי את חדר הארונות והגדלתי על חשבונו את השטח שיועד לרחצה. במקום חדר הארונות, תוכנן ונבנה ארון קיר ענק עם תכולה גדולה יותר מחדר הארונות המקורי. כדי להבליע את גודלו של הארון הוא נצבע באותו הצבע של הקיר . וההפתעה: אחת מדלתות הארון היא למעשה "דלת סתרים" המשמשת לכניסה לחדר האמבטיה המרווח והמואר ובו מקלחון גדול ושידה עם שני כיורים. כך, קיבלנו מקלחת הורים גדולה ומרווחת מבלי להתפשר על שטח אחסון.