מעצבת פנים
טל': 050-6999255
שם:
טלפון:
הודעה:
 
עיצוב פנים לדירה

עיצוב דירה אקלקטית בתל אביב

פרוייקט עיצוב פנים מעניין שיצרתי במגדל מגורים בצפון תל אביב. זהו ביתם של זוג בעלי מקצועות חופשיים וילדם בן השנתיים. הבניין הישן עבר תהליך של הרחבה וכך דירה בת שלושה חדרים הפכה לדירת חמישה חדרים עם מרפסת מרווחת. בסך הכל לדירה של כ 80 מ"ר נוספו כ 50 מ"ר.בעל הבית נוטה לטעם מודרני עם העדפה לחומרים בסיסיים וחשופים ובעלת הבית נוטה למראה רומנטי וכפרי יותר והיה אתגר לשלב בין הטעמים והרצונות וליצור הרמוניה.

השיפוץ עצמו נעשה בתקציב צנוע מאד והוא משלב בין חדש לישן מכיוון שבחלק המקורי של הדירה כמעט ולא נגענו: חלוקת החלל, הריצוף והמטבח נשארו מקוריים ועברו טיפול וחידוש. כדי לרענן את המטבח הקיים הוחלפו רק החזיתות בדלתות בגוון תכלכל. במקום ארון עליון או הקלאפה העליונה המתבקשת, עיצבתי אחסון פתוח מברזל ומרשת בהזמנה מיוחדת. בחלל הכניסה לדירה חשפתי את אחד הקירות עד לבטון המצולק והפכתי אותו למונומנט מעניין שאף אחד לא נשאר אדיש אליו.

הסלון שנשאר במידותיו המקוריות קיבל ספת עור ארוכה על רגלי מתכת בהזמנה מיוחדת, שידת טלוויזיה מברזל וזכוכית סבתא, וילונות ועוד פרטי נוי נוספים. פינת האוכל החדשה היא שילוב של שולחן עץ בסגנון כפרי עם כסאות מודרניים מפלסטיק על רגלי עץ, בשילוב ריפוד עור. הקיר שבגב פינת האוכל הוא הפך לקיר מראות מעניין ואמנותי. כל גופי התאורה בחלל הציבורי יוצרו על פי הזמנה בבית מלאכה למנורות בתל אביב. זה לא בהכרח יקר יותר ממנורות שקיימות במלאי של חנויות התאורה ומאפשר לי לעצב עבור בעלי הבית בדיוק את גוף התאורה שהם חלמו עליו.

לחלל הכניסה נקנתה שידה כבדה יחסית בעלת שטח אחסון רב וכן קומודה קלילה שנמצאת בקיר הנגדי לכניסה לדירה. אלמנט מודרני בולט החדר השינה של ההורים הוא עמוד הטלוויזיה המתכוונן מול מיטת ההורים. זהו פתרון שמאפשר צפייה נוחה ואופטימלית בלי לפגוע בשטח האחסון של ארון הקיר שנמצא מאחוריו.

העובדה שהטלויזיה הגדולה לא משולבת בתוך ארון הקיר אפשרה לי לתכנן ארון קיר ענק. שני בני הזוג עובדים גם מהבית ויצרתי עבורם בממ"ד חלל עבודה מרווח עם שתי עמדות עבודה ברצף. אני אוהבת במיוחד את הפרוייקט הזה מכיוון שהוקדשה תשומת לב רבה לפרטים ולהלבשה של הבית באמצעות ריהוט, גופי תאורה, חפצי אמנות ואביזרים.