מעצבת פנים
טל': 050-6999255
שם:
טלפון:
הודעה:
 
עיצוב פנים | עיצוב פנים בסגנון פרובנס

עיצוב בית כפרי פרובנאס בראשון לציון

זהו ביתם של זוג סוכני ביטוח ושלושת ילדיהם בגילאי בית הספר היסודי. הבית בן שתי הקומות,  כבן 15 שנה,  נרכש באחת משכונות הווילות בראשל"צ .שטחו כ 200 מ"ר על מגרש של 500 מ"ר עם חצר קדמית וחצר אחורית מרווחת. הבית היה מיושן ומעט מוזנח והצריך טיפול יסודי. בעלת הבית חלמה על בית בסגנון כפרי חם ואני שמחתי להגשים עבורה את החלום בתכנון, עיצוב פנים, בחירת כל חומרי הגמר והומסטיילינג מלא עד הפרט האחרון לרבות ריהוט, גופי תאורה, וילונות, חפצי נוי ואמנות.

מבחינה תכנונית החלוקה הקלאסית של חלל מגורים בקומת הקרקע וחדרי שינה בקומה העליונה נשמרה. החלל הגדול בקומת הקרקע  נהרס כליל. שטח המטבח הוגדל ותכננתי עבור הלקוחות מטבח כפרי קלאסי חדש. נבנה עמוד מרכזי שמחלק את החלל בצורה ברורה בין הסלון ופינת האוכל ובין המטבח. העמוד מצופה הבריקים מדגיש ומחמיא לתקרה הגבוהה ומהווה אלמנט עיצובי מושך במרכז החלל כאשר הוא ממלא פונקציה תכנונית בכל צד:

מצד אחד הוא מהווה גב בעל מראה כפרי ורומנטי לאח הברזל המרשימה, מהעבר השני הוא מגדיר את הכניסה למטבח ובמימד הרחב שלו הוא מהווה קיר טלוויזיה מצד אחד ובית למקרר ולאחסון מעברו השני. פינת האוכל הכפרית – קלאסית קיבלה הדגשה באמצעות אקווריום מפואר.בהמשך הקומה, במפלס נמוך יותר תוכננה ועוצבה פינת משחקים וטלוויזיה לילדים עם מרבץ נח מלא בכריות. חדר השינה של ההורים בממדים של סוויטה, מוקם בקומת הביניים כשהוא מבודד יחסית. במרכז החדר מיטה שתוכננה על ידי ויוצרה במיוחד וגופי תאורה שיוצרו לפי תכנון שלי. החדר תוכנן  עם חדר ארונות מרווח במיוחד ועם חדר אמבטיה גדול ומפנק בעל רצפת בטון מצוירת ומקלחון זוגי גדול במיוחד. את המראה הכפרי של אמבטיית ההורים חותמת שידת רחצה כפרית בעלת משטח עץ וכיור מונח.

בהמשך גרם המדרגות, בקומה השניה נמצאים חדרי השינה של הילדים. החלל חולק מחדש כדי ליצור חדרים שווים בגודלם ותוכנן ועוצב  עבורם חדר רחצה גדול ומפנק בסגנון דומה לחדר הרחצה של ההורים. הטוויסט נמצא בחצר: הזוג שלנו רצה לחפור בריכת שחיה בחצר ובחר לייצר ניגוד ל"כפריות" של פנים הבית באמצעות בריכת שחיה "טרופית" מוקפת במסלעה מלאכותית וצמחייה. התוצאה צבעונית ושובת עין.