מעצבת פנים
טל': 050-6999255
שם:
טלפון:
הודעה:
 
עיצוב פרובנס | עיצוב פינת אוכל בסגנון פרובנס | עיצוב פנים בסגנון פרובנס עיצוב בסגנון פרובנס | עיצוב פנים בסגנון פרובנס | חלי ישראלי עיצוב סלון בסגנון פרובנס | מעצבת פנים בסגנון פרובנס | חלי ישראלי מעצבת פנים בסגנון פרובנס |עיצוב פינת אוכל בסגנון פרובנס עיצוב פרובנס | מעצבת בסגנון פרובנס | עיצוב חדר אורחים בסגנון פרובנס עיצוב פנים בסגנון פרובנס | מעצבת פנים בסגנון פרובנס  | חלי ישראלי עיצוב סלון - סגנון פרובנס | עיצוב פנים בסגנון פרובנס | חלי ישראלי עיצוב בית בסגנון פרובנס | עיצוב בתים בסגנון פרובנס | חלי ישראלי עיצוב מרפסת בסגנון פרובנס | עיצוב פנים של מרפסת בסגנון פרובנס עיצוב פנים בסגנון פרובנס - עיצוב גינה | מעצבת פנים בסגנון פרובנס עיצוב חדר בסגנון פרובנס | עיצוב בית בסגנון פרובנס | חלי ישראלי עיצוב פסגנון פרובנס | עיצוב פנים בסגנון פרובנס | חלי ישראלי עיצוב חדר שינה בסגנון פרובנס | עיצוב בסגנון פרובנס - חדר שינה עיצוב בסגנון פרובנס | עיצוב בתים בסגנון פרובנס | חלי ישראלי עיצוב חדרי שינה בסגנון פרובנס | מעצבת פנים בסגנון פרובנס | חלי ישראלי עיצוב חדר אמבטיה בסגנון פרובנס | עיצוב פנים של חדר אמבטיה בסגנון פרובנס עיצוב פרובנס | עיצוב הבית בסגנון פרובנס | חלי ישראלי

עיצוב בית בסגנון פרובנס בהרצליה

בלב שכונת קוטג'ים דו משפחתיים בהרצליה, נרכש בית כבן 50 שנה שדרש שיפוץ כללי. הדיירים, אם ושני ילדיה. האם חלמה תמיד על בית כפרי, נעים וחם עם השפעות של סגנון הפרובנס. הבית, בגודל של כ 150 מ"ר בשני מפלסים, מפלס ציבורי בקומת הכניסה והחדרים הפרטיים בקומה השניה. הבית דרש תכנון מחדש של החללים, הזזת גרם מדרגות ופתיחת חלונות ומפתחים גדולים לשם הכנסת מקסימום של אור טבעי ו "הכנסת" החצר הקטנה לבית כדי ליצור תחושה של מרחב ופתיחות.

בבחירת החומרים והצבעים הקפדתי על שימוש בגוונים בהירים חמים כגון קרם שמנת, וכן שימוש באבן טבעית ועץ טבעי. הכניסה המקורית של הבית היתה צרה ורציתי ליצור כניסה עם אימפקט מרשים יותר. לכן, מפתח הדלת הורחב והוזמנה מנגר דלת כניסה מעץ בעבודת יד. בעיצוב המטבח השתמשתי בחזיתות במראה כפרי מעץ מלא ובמשטח עבודה מבוצ'ר. רצפת המטבח משלבת אבן טבעית ואריחים מצויירים.ולהשלמת המראה רכשנו בשוק הפשפשים שולחן נגרים מסיבי ואותנטי.

הסלון שנמצא במפלס נמוך מהמטבח קיבל רצפת פרקט מאלון תלת שכבתי כדי להעצים את ההפרדה בין המפלסים ולהשרות תחושה חמה ונעימה. בנוסף נבנה אח עצים קלאסי בהזמנה מיוחדת ובעבודת יד. העמודים שהיוו מכשול עיצובי הפכו לנושא המרכזי של החלל באמצעות חיפוי בלבני פירוק עתיקות.

גרם המדרגות החדש שמוביל לקומת המגורים מאופיין בקלילותו, בנוי מחומרים קלים מקונסטרוקציית ברזל בשילוב עץ אשר לא יוצרים חסימה ולא מעמיסים את החלל. חדר השינה המרכזי היה במקור חדר סטנדרטי עם חדר ארונות קטן וחדר אמבטיה צמוד ולא אטרקטיבי.

בכדי ליצור תחושה של מרחב בחדר השינה, השתמשתי הן באלמנט הצבע והחומר והן באלמנט התכנון: נבחרו צבעים חמים וטבעיים, ארון הבגדים הגדול נצבע בצבע הקיר בכדי לטשטש  את גודלו. חדר האמבטיה נפתח לתוך חדר השינה ללא הפרדה של קיר אך עם זאת ישנה הפרדה מפלסית. אזור האסלה מוצנע ושומר על פרטיות מירבית ואינטימיות.

עיצוב הפרובנס בארץ בשנים האחרונות מאד פופולרי בקרב רבים וכאן אנו יכולים לקבל דוגמא להתאמות ולדרישות ישראליות עכשוויות: הפרובנס הקלאסי הינו סגנון בעל מאפייני עיצוב רומנטיים וכבדים המתאימים לאקלים האירופאי הקריר. בארץ הסגנון עבר התאמה לאקלים הישראלי והוא פחות כבד באופיו.